Twee bedrijven combineren kennis en kunde tot één verpakkingsoplossing

2 bedrijven, een veelvuldigheid aan markten, 1 unieke verpakkingsoplossing.

Bloemen markt

The Tape Factory is gespecialiseerd in het bundelen van boeketten. Ons systeem is uniek door de machinale plakband oplossing die eenvoudig in elke bloemenlijn te plaatsen is. De FreshSealer  bundelt u bloemen met een sluiting die is gemaakt van plakband en papier. De breedte van het plakband zorgt ervoor dat de bloemen niet worden ingesnoerd en de kwaliteit behouden blijft. Het papier van de sluiting zorgt voor klanttevredenheid, doordat deze makkelijk te openen is. Deze oplossing is ook te verkrijgen in een handmatig model; de XL-Sealer. Deze is geschikt voor kleinere hoeveelheden of als handmatig binden vereist is.

     

Groente markt & nog veel meer …

Innoseal Europe B.V. is al jaren wereldwijd actief op het gebied van zakken-sluit-systemen. Door onze productfocus zijn wij continu bezig op het gebied van innovatie. Het handmatige systeem produceert de unieke gepatenteerde papier-met-tape sluiting op een variatie aan zakken. Op ieder potje past een deksel, voor iedere zak is er een Innoseal Sealer.

De combinatie van papier en plakband zorgt voor een gemakkelijk te openen, her-sluitbare, verzegelde en luchtdichte sluiting. Daarbij is het goed om te weten dat ons systeem 100% Nederlands is, recyclebaar en levenslange garantie biedt.

Voor eindeloze mogelijkheden!

Neem contact met ons op;

The Tape Factory B.V.           

https://freshsealer.net/

+31 (0)85 489 2272

info@freshseal.nl

 

Innoseal Europe B.V.         

www.innoseal.shop

+31 (0)85 489 2270

info@innoseal.shop